Wanneer?

16-24 Oktober 2021

Waar?

Melkhal - De Caai - Campinaterrein Eindhoven. En online: chat, stream, 3D rooms & VR

Hoeveel?

Gratis toegang

Toegankelijk
Toegankelijk voor minder validen, blinden en slechtzienden en rolstoelen. Horeca op het terrein aanwezig.
Openingstijden
11:00-18:30 (met uitloop tot 19:00 als het druk is).
Locatie
Op Google Maps kan je ook Manifestations intypen, dan kom je precies goed uit.
Melkfabriek De Caai - voormalig Campinaterrein
Kanaaldijk-Zuid 1-01
5643 TZ LE Eindhoven
Rondleidingen
Er worden diverse (online) rondleidingen georganiseerd, voor blinden, slechtzienden, middelbare en basisscholen, ouderen, bedrijven en VIP arrangementen.

Registreer snel!
Manifestations: Art, Tech & Fun!
Manifestations negen dagen lang het inspirerende middelpunt van kunst, design, innovatie en technologie. Niet alleen voor tech-experts en ingewijden: iedereen is hier welkom, van jong tot oud, om kennis te komen maken met de toekomst.
Hoe kom ik daar?
Fietsverhuur bijv schuin tegenover het Klokgebouw. Alle DDW-locaties zijn goed te bereiken met de fiets. Dit jaar verzorgt Adams Fietsverhuur de verhuur van fietsen. Je huurt een fiets op het Ketelhuisplein en op het terrein van de Fuutlaan. Er zijn 4 verschillende fietsen te huur. De kosten hiervoor zijn: Kickbike: €10- Fiets: €10- Tandem: €20- E-Bike: €25- Let op: huren kan alleen op vertoon van een geldig identiteitsbewijs, betaling is per pin of creditcard. Een andere optie is GoSharing e-scooterverhuur, of designrides (die onze duurzame motorfiets trouwens afkeurden als ontwerp 😉 Andere opties vind je hier: https://ddw.nl/nl/bezoekers/getting-around
App?
Geen corona app nodig, behalve als je ons netwerk event woensdagmiddag om 5u bezoekt. Continue luchtverversing, kleed je warm.