Thema 2021: Zelfreflectie!

Alle speciaal voor Manifestations geselecteerde kunstenaars, designers en projecten: klik op de afbeelding & naam, en meer informatie verschijnt waaronder een link naar hun pagina op DDW. Hier vind je de live chats & streams en staat aangegeven op welke tijden ze aanwezig zijn.

1. Avatar & Personification
#avatar #personificatie #online-weergave #lichaams-verlengstuk #zelfrealisatie #zelfspot #streven vs zijn #ik vs lichaam #transhuman

Prothesis Gallivantis trekt een achterhaald beeld van protheses in twijfel, namelijk eentje waar ze als onhandig en onmenselijk worden gezien. De lichaamsextensies zijn niet functioneel, maar puur impressionistisch, gemaakt om mee te flaneren en gebruiken dans als verhalend middel. Om zo ongemakkelijke maar elegante vormen aan te nemen met protheses.  

Genomineerd voor de Young Talent Award: ArtEZ

Website
DDW Pagina

MUTANT en minderheden worden amper geaccepteerd in deze heteronormatieve wereld. We voelen ons als een mutant in de wereld, als een alien met hoge hakken.

Geslacht, ambiguïteit, vloeibaarheid, mutant.

Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: Design Academy

Website
DDW Pagina

404: Religion not Found. Technologie en wetenschap als nieuwe religie. Zou het beter zijn om religie te “deleten”, en bereiken we met technologie een nieuwe hemel? Of houden we altijd “foutjes en glitches” ?

Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: HKU

DDW Pagina

YOU ARE THE BEST <3 Raak verdwaald in de roze wolken van de online e-girl wereld. Ontdek de levens van deze schattige en sexy meisjes, laat je verleiden door hun charmes. Maar pas op, aan de donkere kant vind je schaamte, duistere transacties en ongezonde obsessies.

Graduate WDKA 2020

DDW Pagina

Stap in een andere realiteit. Eigengrau is een meeslepende filmische ervaring, een ritueel in totale duisternis dat uitsluitend gebruik maakt van licht, nevel, geluid en beweging. Een lichtcilinder, een verwijzing naar de magische cirkel, neemt het publiek mee door een verhaal van verschillende mentale toestanden. Geïnspireerd door fantasmagorie creëert het werk een perceptuele illusie, een tijdelijke ontsnapping in een eigentijdse setting. Eigengrau wordt ondersteund door het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, het Nederlands Filmfonds en Fonds Kwadraat. Website DDW Pagina

Digital artist / 3D makeup creator.

ines alpha is een 3D kunstenaar uit Parijs. Ze houdt ervan om betoverende en fantastische versies van de werkelijkheid te creeeren. Haar 3D ervaring deed ze op tijdens haar werk als art director in advertising, met als specialiteit schoonheid en luxe.
Voor Manifestations presenteert zij “3D makeup” serie, waar ze de grenzen van make-up en schoonheid verlegt, door 3D software en AR. Ze fantaseert wat voor esthetische vrijheid we kunnen hebben als we onszelf vrij uit kunnen drukken. Want zeg nou zelf, waarom zou je een dikke trui dragen, als je ook een bloemengezicht kan hebben?

Facefilters die je zelf kan dragen, kan je o.a. tijdens een Jitsi, Zoom, YouTube etc sessie laten zien, dat kan o.a. met: https://snapcamera.snapchat.com
Leuke software om zelf Facefilters mee te maken:
https://lensstudio.snapchat.com/
https://sparkar.facebook.com/ar-studio/
https://www.banuba.com/facear-sdk/face-filters
inesalpha.com
Probeer haar filters hier:
https://www.instagram.com/ar/2171042629854447/
https://instagram.com/a/r/?effect_id=434563690819291 Dior
https://www.instagram.com/ar/173177130764908/
https://www.snapchat.com/unlock/?type=SNAPCODE&uuid=64da00b9a5484b5b9d8d4f5eb16bb174&metadata=01


Video: Een korte Face filter film over de innerlijke drama’s van Lola, Rosa, Carmen en moeder and de methodes die ze inzetten om zichzelf te vinden. ‘Novel’ onderzoekt de impact van maskers, face filters en augmentated reality.

Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: KABK Den Haag

Graduate KABK 2020

Website
DDW Pagina

https://youtu.be/SPDVr8hhbZE

2. Intimiteit & Verstillen
#intimiteit #binnenste #wat-willen-we-echt-of-zijn-we-dat-vergeten #verstillen #vertragen #niet-alleen-voor-banen-gaan-maar-het-gevoel-terugvinden-daarachter #echte-prioriteiten

Hoe beweegt een ziel?
Het is geen beweging die wij als mensen fysiek kunnen waarnemen.
Is het een beweging in de tijd? Of ruimte? Of allebei?
Beweging in of rondom je lichaam?

Translucent Soul is een moderne metafoor voor de reizende ziel.In de islam verwijst de ziel (Al-Ruh) voornamelijk naar de levensadem die door God in een levend wezen wordt geblazen en die het fysieke lichaam verlaat wanneer je sterft. Als moslim is het essentieel om op te merken dat het niet mijn doel is om een ​​ziel te laten zien, maar alleen haar metaforische reis.

Genomineerd voor de Young Talent Award: HKU

Website
DDW Pagina

Tondo Redux is een werk gemaakt vanuit een ongemak en ongerustheid, om te laten ziend dat deze gevoelens kunnen groeien in iets wonderlijks en boeiend.

Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: HKU

Website
DDW Pagina

Kunnen we genieten van een streling zonder lichamelijk contact?
Future Affair is een fascinerende haptische ervaring: een aanraking zonder de dreiging van een virus, zonder vooroordeel en zonder taboe. Dima combineerde esthetisch vakmanschap met robotics en overstijgt met haar installatie de vastgeroeste culturele normen.

Website
DDW Pagina

 

Een haat-tweet is snel verstuurd, Hoe voelt het als mensen zo naar je wijzen? En met een heleboel tegelijk?


Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: Minerva

DDW Pagina

Een opblaas zwembad, ontworpen voor mensen met een “zwembadloze” vriendenkring. Dit specifiek probleem is gerelateerd aan de stijgende zomerse temperaturen. Lonely Pool People toont een satirische blik op de toenemende eenzaamheid en isolatie van onze maatschappij. Graduate WDKA 2021 Website DDW Pagina
Hans-Peter van Velthoven – fotograaf Anne Deborah Bakker – Designer Erik-Jan Kamerbeek – Initiatiefnemer Down en Rembrandt toont mensen met het Downsyndroom in een ander daglicht. DDW Pagina
Mediators tussen natuurlijk licht en de bezoeker. Doel is om natuurlijke fenomenen via perceptie en bewustzijn weer dichterbij te brengen, omdat we in een technische wereld leven. Dit werk laat mensen verstillen en weer in contact brengen met natuurlijk licht. Genomineerd voor de Young Talent Award: Rietveld Amsterdam. Website DDW Pagina

Designobject: Deze klok maakt gebruik van kleuren in plaats van cijfers om de tijd op een natuurlijke manier weer te geven. De kleuren veranderen zoals ook daglicht langzaam van tint verandert gedurende de dag: van morgenstond tot gouden uur.
Graduate HKU 2020
Website
DDW Pagina

Fotoserie: Moslima Coureur. Stof tot nadenken over emancipatie van moslima’s, dankzij visueel prikkelende beelden over vooroordelen & racisme. Zou een hoofddoek echt anders zijn dan een integraalhelm voor herkenbaarheid & veiligheid en rechtvaardigt dat een andere behandeling?

Genomineerd voor de Young Talent Award: WDKA

Website
DDW Pagina

Deze tedere, hypnotiserende objecten reageren op de bewegingen van de bezoeker en wekken de indruk levende organismen te zijn. Zo tracht de ontwerper empathie en aandacht te vragen voor de natuur die ons allen omringt.

DDW Pagina Graduate HKU 2020

Exhale

Breathe

De foto expositie Point of You is ontstaan na een uitgebreid onderzoek naar vooroordelen en stigma’s. De geportretteerde hebben hier elk op hun eigen manier dagelijks mee te maken. Maar wat doet nu zo’n stigma? De antwoorden waren even pijnlijk als helder. DDW Page

Dit concept voor een draagbare leugendetector detecteert met een camera de gezichtsuitdrukkingen van je gesprekspartner en bepaalt daarmee of deze de waarheid vertelt. Handig voor onzekere millennials, maar ook voor bescherming van ouderen en andere kwetsbare groepen.

Graduate WDKA 2021


Website
DDW Pagina

3. Discomfort & Mass Extinction
#discomfort #klimaat #apocalypse #mass-extinction #XR #veilig-excuus-gevoel #consuminderen #smoesjes #overload
Katrijns artistieke praktijk brengt meer dan menselijke perspectieven in het spel. Haar werk is gericht op multi-zintuiglijke ervaringen, verhalen vertellen en materiaalontwerp. Ze onderzoekt de evoluerende perceptie van (niet)menselijke lichamen, waarbij de grenzen tussen het zelf/de ander en het fysieke/digitale domein vervagen. Website DDW Pagina Genomineerd voor de Young Talent Award: ArtEZ https://vimeo.com/611972947

Interactieve lo-tech installatie die de bezoeker uitdaagt anders te kijken naar zwerfvuil. Kijk eens anders naar plastic afval, verzameld op het Pieterpad: deze mix van high & low tech laat de verborgen schoonheid zien van recycled materiaal. Zonde om weg te gooien!

 

Website
DDW Pagina

Tondo Redux is een werk gemaakt vanuit een ongemak en ongerustheid, om te laten ziend dat deze gevoelens kunnen groeien in iets wonderlijks en boeiend.

Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: HKU

Website
DDW Pagina

Vluchtelingen in Eindhoven schrikken als ze zien dat in de grootste technologie-area van Nederland, Eindhoven, de wapens worden gemaakt. Kunstenaars reageren hierop. Zijn dit de dingen die wij normaal vinden?


Militaire industrie in Eindhoven

Adimec Advanced Image Systems Luchthavenweg 91 5657 EA Eindhoven www.adimec.com

Ontwikkelt en produceert camera’s voor oa de militaire markt. Leverde camera’s voor F16 gevechtsvliegtuigen.

> http://www.f35.nl/deelnemers/deelnemer/adimec-advanced-image-systems-bv/ ATOS Nederland Flight Forum 3000 5657 EW Eindhoven www.atos.net

Onderdeel van het grote Spaanse IT-bedrijf ATOS, dat diensten levert aan oa de NAVO en militaire en security-autoriteiten in Australië, Brazilië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Nederlandm Spanje en het Verenigd Koninkrijk. EU-contracten voor biometrische databases voor migratiecontrole.

> https://dutchitchannel.nl/610387/atos-gaat-nauw-samenwerken-met-navo-tegen-bedreigingen-cybersecurity.html –> https://atos.net/en/industries/defense –> https://atos.net/nl/2016/persberichten_2016_09_27/nl-pr-2016_09_27_01 DAF Trucks Hugo van der Goeslaan 1 5600 PT Eindhoven www.daf.com

“Sinds het bestaan van DAF heeft de onderneming aan de Nederlandse defensie meer dan 35.000 voertuigen geleverd, zowel trekkend als getrokken materiaal, personenauto’s en pantservoertuigen.” Volledig dochterbedrijf van het Amerikaanse PACCAR.

> https://www.nidv.eu/wp-content/uploads/2018/05/NIDV-Almanak-2017.2.pdf Gielissen Interiors | Exhibitions | Events Freddy van Riemsdijkweg 21 5657 EE Eindhoven www.gielissen.com

Gielissen verzorgt vaak de praktische kanten van de (gezamenlijke) deelnames van Nederlandse bedrijven aan wapenbeurzen. Daarnaast voor veel van de grote internationale wapenbeurzen de officiële promotor of agent voor Nederland.

> https://www.nidv.eu/wp-content/uploads/2018/05/NIDV-Almanak-2017.2.pdf IFS Flight Forum 3450 5657 EW Eindhoven www.ifsworld.com

Levert logistieke oplossingen voor oa de militaire (luchtvaart)markt. Werkt met grote wapenbedrijven als BAE Systems en Babcock.

> https://www.nidv.eu/wp-content/uploads/2018/05/NIDV-Almanak-2017.2.pdf JTAG Boschdijk 50 5612 AN Eindhoven www.jtag.com

Ontwikkelt, produceert en verkoopt producten voor de electronische industrie voor het testen en programmeren van gemonteerde printplaten, sub-systemen en complete systemen. In die hoedanigheid actief op de militaire markt. Deed oa werk voor het F35-project.

–> https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-26488-435.pdf KMWE * Hoofdkantoor BIC 1 5657 BX Eindhoven * KMWE AeroEngine Zwaanstraat 1 5651 CA Eindhoven www.kmwe.com

Leverancier van onderdelen voor (militaire) luchtvaart, oa voor grote wapenbedrijven als General Electric, Rolls Royce, Pratt & Whitney en Safran. Nam in 2014 DutchAero over. Bouwt oa motor voor de F35.

–> https://www.nidv.eu/wp-content/uploads/2018/05/NIDV-Almanak-2017.2.pdf

–> https://www.kmwe.com/news/pratt-whitney-and-kmwe-group-sign-long-term-agreement-for-f135-nozzle/

Philips Boschdijk 525 5621 JG Eindhoven www.philips.com

Levert medische diensten aan het Amerikaanse Ministerie van Defensie, tbv ‘een medisch goed voorbereide krijgsmacht’. Voorheen ook actief op de militaire luchtvaarmarkt met leveringen voor de F35 en onderdelen voor gevechtsliegtuigen en -helikopters voor Israël.

> https://www.philips.co.uk/healthcare/medical-specialties/military> https://stopwapenhandel.org/actueel/persberichten/20012005/Philips –> http://www.defense-aerospace.com/articles-view/release/3/13473/r_r-orders-jsf-parts-from-philips-aero-%28jan.-10%29.html Thales Cryogenics Hooge Zijde 14 5626 DC Eindhoven www.thales-cryogenics.com

Thales is één van de grootste wapenproducenten van Europa. Frans bedrijf met vestigingen in Nederland (oa het voormalige Hollandse Signaalapparaten (HSA)). De vestiging in Eindhoven produceert oa koelsystemen voor gevechtsvliegtuig F35 (Joint Strike Fighter).

> https://news.northropgrumman.com/news/releases/northrop-grumman-receives-first-delivery-of-cryogenic-coolers-for-the-f-35-lightning-ii VDL Group Hoevenweg 1 5652 AW Eindhoven www.vdlgroep.com

“Verwerken onder militaire normen van o.a. pantserstaal, instandhouding van voertuigen en de productie van systemen voor rups- en wielvoertuigen zijn slechts enkele voorbeelden van onze activiteiten.” Bouwt oa terreinwagens voor Defensie. Hoofdsponsor wapenbeurs NIDV 2019.

–> https://www.vdldefencetechnologies.nl/nl

–> https://www.nidv.eu/wp-content/uploads/2018/05/NIDV-Almanak-2017.2.pdf

–> https://www.metaalmagazine.nl/nieuws/miljoenenorder-vdl-bij-defensie/72802/

Vigilance Luchthavenweg 31 5657 EA Eindhoven www.vigilance.nl

Leverancier van surveillancesystemen (land (oa radar en warmtezichtcamera’s) en lucht (oa drones)) en surveillancediensten. Voerde surveillancevluchten uit voor EU-grensbewakingsagentschap Frontex en nam deel aan een NAVO-surveillanceproject.

–> https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:331224-2015:TEXT:EN:HTML

–> http://www.vigilance.nl/vigilance-to-participate-in-nato-majiic2-program.html

www.stopwapenhandel.org

Een val specifiek ontworpen voor de mens. Website DDW Pagina Genomineerd voor de Young Talent Award: St Joost Breda

Niemand wil zijn online sociaal leven en status verliezen, ook niet als je papa of mama wordt toch? In dit ontwerp wordt een klein schermpje geplaatst in babykleding en om te navigeren gebruik je de grijze delen van de outfit. Je baby zal alle aandacht krijgen, en niet eens doorhebben dat je focus op het web ligt; een win-win situatie?

Graduate WDKA 2021

Website
DDW Pagina

Hoe zal de mensheid er in de toekomst uitzien, in dit geval, hoe zien mensen eruit als ze onder water leven?

Genomineerd voor de Young Talent Award: Maastricht.

DDW PaginaMode. Bekijk de ontwikkeling van Maartjes nieuwste collectie: met een 3D-pen geeft ze weer een persoonlijke, natuurlijke touch aan de geometrische perfectie van 3D-printing. De glinsterende materialen en metallic effecten geven de sfeer van de mineralen en kristallen die in miljoenen jaren gevormd zijn door het verschuiven van de aardplaten. In elk ontwerp zit ongeveer 900 uur werk: een peuleschil vergeleken met de tijd die het moeder aarde kostte.


Website
DDW Pagina

Mechanische sculptuur in staal en hout. DDW Pagina
Dear Fast Fashion is een politieke aanpak tegen de vervuiling van de fast fashion-industrie. We zijn allemaal bekend met de onethische manieren waarop deze industrieën functioneren. Graduate St Joost Breda 2021 DDW Pagina

Dear bodies is een 3D/VR game expositie ruimte.

Website
DDW Pagina Genomineerd voor de Young Talent Award: ArtEZ https://vimeo.com/613068218

In de voorspelbare eentonigheid van het dagelijks leven kunnen plezier en opwinding soms zoek raken. Dit project introduceert SPEELSHEID als een middel om de dagelijkse sleur te slim af te zijn. Met een luchthartige kijk creëer je zo onverwachte geluksmomenten, zelfs in de meest vertrouwde omgevingen en situaties.

Website
DDW Pagina

https://youtu.be/EiGj9oVWEKs 

 

4. New Balance
#balanceren #menselijkere-rol-van-technologie #digitale-burgerrechten #privacy #gezonde-ontwikkeling-van-technologie

Verschuiving van een wereld waarin de mens centraal staat, naar een wereld waarin al het leven centraal staat. Het doel van Life Centered Design is een neiuwe situatie waarin mens en de lichtgevende algen een gebalanceerde relatie hebben.

Dit werk is genomineerd voor de Young Talent Award: TU/e

Website
DDW Pagina

https://vimeo.com/591434313

 

Interactieve snoepautomaat. De machine geeft je korting nadat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Let wel, daarmee geeft de gebruiker veel persoonlijke gegevens weg zoals geslacht, leeftijd en meer. Graduate WDKA 2020 Website DDW Pagina
Een zoektocht om de verbrandingsmotor in leven te houden in een fossiel vrije toekomst. Waarom vasthouden aan grote bedrijven en hun beloftes om de wereld te redden wanneer je het zelf kan? Begin te schoffelen in je eigen sloot en verzamelen zo je eigen bio brandstof. In de shop verkopen ze ook een selectie van tweedehandse Nederlands Design meubels. Graduate ArtEZ Arnhem 2021 Website DDW Pagina  

Interactieve installatie: de bezoeker wordt uitgenodigd om te kiezen welke genetische verbeteringen toegevoegd moeten worden aan het ongeboren kind. De ouder in spe wordt daarbij geconfronteerd met de morele en ethische consequenties van zijn keuzes.

DDW Pagina

Nominated for the Eindhoven Cultuurprijs
Na veel experimenteren is het me gelukt materiaal te maken van fruit en groente met behoud van hun mooie en interessante structuur.

www.agnesvandijk.nl

 

https://www.youtube.com/watch?v=U8gCLeXgh5w

https://www.youtube.com/watch?v=r0YRO2shUco

https://www.youtube.com/watch?v=F-qcPAhuLw8

 

 

Drinks, Pitches & Demos: 20 oktober 2021  17.00-19.00: Info volgt 

https://2021.manifestations.nl/drinks-pitches-demos/

Emmaus Eindhoven runt de Design Shop, waar bezoekers items kunnen kopen van jonge ontwerpers en kunstenaars.
Emmaus helpt ook bijvoorbeeld met het leveren van 2de hands materialen en objecten aan kunstenaars, mensen in problemen en aan een breed publiek. 
In de shop verkopen ze ook een selectie van tweedehandse Nederlands Design meubels.

Young Talent Award 20 oktober 14:00:

http://bit.ly/YoungTalentAward

5. Alleen online: (under construction)

Werner Kurosawa aka Architect Werner Van dermeersch onderzoekt Virtualiteit, NIPRL “Not Possible in Real Life” waar werkelijkheid niet wordt nagebootst en waar avatars niet van elektronische schapen dromen.

De virtuele arc / sec-galerij nodigt bezoekers uit om te lopen tussen 1: 1-modellen en documentairevideo’s van vier meeslepende installaties die zijn ontwikkeld in het “ arc / sec Lab for Cyber-Physical Architecture and Interactive Systems” . Toegang tot de online hub werkt het beste op een pc-scherm of met een VR-headset met de nieuwste versie van Firefox of Chrome als browser. Credits: Jacky Zheng (hub-ontwerp), Yan Li (technische ondersteuning) Credits: www.arc-sec.com Visit this world here, and click on “next” a couple of times: https://hubs.mozilla.com/sqXugQi/arc-sec-hub/

Gesimuleerde ruimte wordt een echte plek wanneer we die samen beleven.”


DDW Pagina visit this 3D world here:

https://newart.city/show/chan 

“Ik voel me als een vloeistof die sijpelt in en vlekt op alles wat het aanraakt.”

Digital Artists.
Tanja Vujinović is een cybernetisch kunstenaar die ‘MetaTuinen’, transcendentale artefacten en Proto-machines creëert en al 25 jaar lang mediakunstwerken internationaal tentoonstelt, terwijl ze filosofische onderwerpen van spel, identiteit en synthetische ‘Ander’ verkent met behulp van VR, IOT en game engines.

tanjav.art

link to world:

vrchat.com/home/launch?worldId=wrld_f2e1b77b-1996-4f3e-b259-0a8ca0458139

link to the lounge on 16+ 17 Oct 2021:

Digital Artists.

https://spacetiki.us/3WjpJEd

 

In de aanloop naar de DDW en tijdens de week zelf wordt vredesactivist Hans Matheeuwsen door kunstenaars Teun Castelein & Sasja Strengholt klaargestoomd voor zijn nieuwe rol als ‘Peaceman’. Kan hij nog tijdens de DDW uitgroeien tot superheld? Volg het op deze pagina. Wat kan één man doen om de koers van de wereld te veranderen waar het gaat over oorlog en vrede? Dan moet hij wel een superheld worden!

Hans Matheeuwsen runt al ruim dertig jaar het Vredesburo in Eindhoven, van waaruit hij onafhankelijke informatie-en documentatie aanbiedt dat zich richt op de problematiek van oorlog en vrede. Vanuit zijn buro bestrijdt hij ook dagelijks de wapenindustrie van Eindhoven. Het is David versus Goliath. 

DDW Pagina
Thanatofobie wordt gewoonlijk aangeduid als de angst voor de dood. Meer specifiek, het kan een angst voor de dood zijn of een angst voor het stervensproces. Het is normaal dat iemand zich zorgen maakt over zijn eigen gezondheid als hij ouder wordt. Het is ook normaal dat iemand zich zorgen maakt over zijn vrienden en familie als hij er niet meer is. Veteraan Second Life kunstenaars en visionairs Arahan Claveau (UK) en Nebulosus Severine (USA), van het ArthOle collectief, hebben zich dit jaar herenigd voor het Manifestations online festival met een speciale interactieve 3D kunstinstallatie en korte film.
“You can ban me, but you can’t stop me”

“Het virtuele alter-ego van Oscar Wagenmans – een Nederlandse theater regisseur en acteur – SaveMe Oh is een bekende kunstenaar in Second Life, waar ze de naam heeft “ troll, griefer en zelfs een virus” te zijn. De kunstenaars community van deze virtuele wereld is altijd op haar hoede dat SaveMe Oh onverwacht havoc maakt tijdens een vernissage. Diverse mensen probeerden haar te verbannen. SaveMe Oh’s interventies in Second Life verstoren zowel de sociale conventies als de gedeelde regels van de echte wereld, die online worden voortgezet. Waarom voelen mensen zich verplicht om in Second Life te handelen alsof ze in IRL (in real life, in het echte leven) zitten, in plaats van hun volledige creatieve potentieel te realiseren? Dit is de hamvraag van SaveMe Oh. Haar films bevatten een reeks absurde, oneerbiedige, vaak groteske machinima met SaveMe Oh, geproduceerd tussen 2012-2020. ” – citaat Gemma Fantacci.

DDW Pagina


https://vimeo.com/388329359
Een van de artiesten/werelden op Second Life, te vinden vanuit het officiële Manifestations Second Life island. Via een van de portals kun je hier naartoe lopen.

Second Life 

Visit t r y p t v c r y p t
Bryn Oh bouwt virtual reality omgevingen die de juxtaposities tussen menselijke emotie en machinaal gevoel overbrengen.
Digital Artist – FOCUS @ Coppelia Artists: Various Daily 24/7

David Denton (DB Bailey)
Bob Johnson (Thoth Jantzen)
Jo Ellsmere (Jane Leffler)

“FOCUS” is a collaboration led by DB Bailey in which his ethereal abstract architectural style is blended with multimedia effects and other content to create a unique and powerfully immersive experience in the “Second Life” virtual environment.
“Coppelia SL” is an artist collective running an SL sim to provide studio and exhibition space for digital artists, and is hosting the FOCUS exhibit.

Visit on SecondLife

Young Talent Award 21 oktober 16:00: ​

http://bit.ly/YoungTalentAward

En, omdat we jullie graag overstelpen met prachtige kunst en cadeautjes, hierbij om thuis te bekijken:
Groter Dan Ik – Froukje (Prod. Jens van der Meij) 

En, omdat we jullie graag overstelpen met prachtige kunst en cadeautjes, hierbij om thuis te bekijken: Anthony van der Meer studeerde af van de WDKA in 2015 en releaste deze week zijn nieuwste docu: over RATS en SLAVES, we willen onze bezoekers altijd meer awareness meegeven over technologie en veiligheid, Power to the People…

vpro.nl/ratsenslaves